Alkuszcégünk

A Független Biztosításközvetítő Iroda Alkusz Kft-t jelentős szakmai háttérrel rendelkező magyar magánszemélyek alapították 1998. februárban (PSZAF engedélyszám: 106/1998). Társaságunk kapcsolatban áll a magyar piacon működő biztosítótársaságok, nyugdíj-, egészség- és lakástakarék- pénztárak, illetve hitelintézetek többségével.

Ügyfeleink megbízása alapján biztosítás-szakértői és tanácsadói feladatokat is ellátunk. Ennek során, az igényektől függően:

Javaslataink alapján a típus-, vagy az egyedi ajánlatokból választható ki a leginkább megfelelő kockázati fedezet, és természetesen részt veszünk a szerződések megkötésében is.

Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységünk kiterjed a Partnereink személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosításaira. Mindezeken túl Ügyfeleinktől átvállaljuk a biztosítás adminisztrációs teendők túlnyomó részét (pl.: szerződés-nyilvántartás, díjfigyelés, díj-, fedezetigazolások, továbbá a zöldkártya beszerzés, évfordulós kockázatfigyelés, stb.). Továbbá rendszeres szaktanácsadással segítjük partnereink szakmai tevékenységét. Káresemény esetén tanácsot adunk, illetve közreműködünk a szakszerű és gyors kárrendezésben.

A Biztosítási Törvény vonatkozó rendelkezései alapján cégünk megbízása és alkuszi tevékenységünk ügyfeleink számára nem jelent költséget.

Társaságunk a biztosításközvetítésen kívül hitelügyintézéssel és pénztári tagszervezéssel is foglalkozik. Ügyfeleink számára segítünk felkutatni a legmegfelelőbb hitelkonstrukciókat, és erre vonatkozóan is teljes körű ügyintézést nyújtunk. Továbbá konkrét és szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleink Önkéntes-, Magán- és Egészségpénztári belépési szándékához.

Az FBI Kft szakértői több évtizedes biztosítási gyakorlattal, és többek között mérnöki, tanári, gazdasági, irányítási, számítástechnikai végzettséggel rendelkeznek. Mindemellett folyamatosan törekszünk arra, hogy naprakészen legyünk birtokában azon szakmai ismereteknek, kapcsolatoknak, amelyek segítségével még szakszerűbben és eredményesebben tudjuk szolgálni Partnereinket.

Ügyfeleink megtisztelő bizalma és az eddigi munkánk eredményeképpen a kezelt szerződések száma és állománydíja dinamikusan növekszik. Szerződésállományunkat korszerű hardver- és szoftvertámogatással kezeljük, beleértve az üzletkötést, az állomány-nyilvántartást, a biztosítói kommunikációt, stb.

Az FBI Kft tagja Magyar Alkuszok Érdekvédelmi Egyesületének/strong> Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének és alapító tagja a Pénzügyi Tanácsadók Magyarországi Szövetségének..

Az FBI Kft büszke arra, hogy független alkuszcég, alkuszaink büszkék arra, hogy függetlenek! Bár manapság az ügynök kifejezésnek rendkívül negatív a jelentése, mi mégis bátran valljuk magunkat "FBI ügynöknek".